Customer success stories

Läs mer om några av våra kunder som delar sina framgångshistorier om hur Jahopp har hjälpt dem att driva sina verksamheter framåt med skräddarsydda lärandeupplevelser och effektiv kunskapshantering.

Hur har vi hjälpt våra kunder?

Läs mer om några av Jahopps kunders framgångshistorier och hur framtidens LXP hjälpte dem att uppnå sina mål. Våra kunder använder Jahopp i olika miljöer, och syftet kan variera. Men alla är överens om att Jahopp är lösningen som hjälpte dem att uppnå sina interna och externa utbildningsmål.

Ulf Bokelund Svensson, VD Björn Lundén

Björn Lunden grundades 1987 som en professionell utbildningsleverantör inom skatt, redovisning och personalhantering. På den tiden var utbildningen främst på plats, och för att hänga med i interneteran utvecklade Björn Lunden onlinekurser och träning som stadigt växte tills det blev den främsta inkomstkällan.

Johan Appelqvist, Chef för Service & Utbildning, ANDREAS STIHL NORDEN AB

I Tyskland år 1926 utvecklade och tillverkade Andreas Stihl vad som har kallats den första motoriserade enmans motorsågen. STIHL-företaget har revolutionerat skogsbranschen och har varit det mest sålda motorsågmärket i världen i årtionden. Idag är varumärket tillgängligt i 160 länder och har även intagit trädgårdssegmentet med stor fokus på trådlösa produkter. Idag är varumärket ett attraktivt val både för hemägare, trädgårdsmästare och skogsarbetare runt om i världen.

Camilla Hagberg, Projektledare HusmanHagberg

På 90-talet möttes två framgångsrika affärsmän vid namn Lennart Hagberg och Mats Dahlström i ett styrelserum på Mäklarsamfundets Stockholm Circle med en passion för handel. Kort efter mötet beslutade de att samarbeta inom marknadsföring och försäljningsträning och grundade sedan HusmanHagberg år 1997. Det växte snabbt från bara 4 kontor till över 100 i Sverige och Spanien. HusmanHagberg kallar överallt hemma.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan eller skicka oss ett mail på info@jahopp.se