Björn Lundén

Ulf Bokelund Svensson, VD

Hur hjälpte Jahopp KiP dig att uppnå dina mål?

Jahopp gjorde allt enkelt. Att skapa klassrum, kurser, följa närvaro och mycket mer. Vi har över 80 kurser som vi erbjuder på vår plattform, så användarvänligheten är mycket viktig.

Integrationen och introduktionen gick smidigt med teamet, eftersom de var mer än hjälpsamma.

”Efter att ha lanserat våra onlinekurser som byggdes med hjälp av Jahopp, ökade engagemanget bland nya studenter jämfört med det system vi hade tidigare.”

Om Björn Lundén 

Björn Lunden grundades 1987 som en professionell utbildningsleverantör inom skatt, redovisning och personalhantering. På den tiden var utbildningen främst på plats, och för att hänga med i interneteran utvecklade Björn Lunden onlinekurser och träning som stadigt växte tills det blev den främsta inkomstkällan.

Varför är ett system för utbildningshantering viktigt för er organisation?

Före interneteran var utbildning och inlärning på plats de främsta intäktskällorna för de flesta utbildningsleverantörer. Efter internetets utveckling har landskapet förändrats och e-lärande har växt exponentiellt. Så vi var tvungna att leta efter en lösning där vi har full tillgång till vårt innehåll, kan utforma det som vi önskar och framför allt göra det lätt att använda.

Hur kom ni i kontakt med Jahopp?

Vi sökte efter ett system för utbildningshantering som skulle hjälpa oss att uppnå våra mål. Efter att ha granskat marknaden, testat olika tjänster och provat Jahopps lösning insåg vi att det var den lösning vi skulle satsa på. Vi har varit tillsammans i 7 år och är mer än nöjda med våra tjänster.

Hur hjälpte Jahopp KiP er att nå era mål?

Jahopp gjorde allt enkelt. Att skapa klassrum, kurser, följa närvaro och mycket mer. Vi har över 80 kurser som vi erbjuder på vår plattform, så användarvänligheten är mycket viktig. Integrationen och introduktionen gick smidigt med teamet, eftersom de var mer än hjälpsamma.

Vad är den funktion du gillar mest med Jahopp KiP?

Integration och flexibilitet. Jahopp är djupt integrerat i våra system. Det är något som ingen annan lösning kunde göra. Den nya kundresan är tydlig, vilket hjälpte oss att generera ännu mer intäkter.

Efter att ha lanserat våra onlinekurser som byggdes med hjälp av Jahopp, ökade engagemanget bland nya studenter jämfört med det system vi hade tidigare.