Jahopp LMS

Upptäck kraften i modulbaserat LMS från Jahopp, en flexibel lärplattform designad för att anpassa sig efter din organisations unika behov.

Jahopp LMS

Jahopp revolutionerar den globala e-learningmarknaden med en innovativ, användarvänlig och kostnadseffektiv lösning som överträffar traditionella Learning Management System (LMS)-leverantörer. Med Jahopp får du en unik flexibilitet inom din egen anpassningsbara utbildningsplattform.

Modulbaserat LMS

Vår modulbaserade plattform sätter kundens behov och krav i fokus, där funktionaliteten anpassas efter dina önskemål. Upptäck fördelarna med responsiv design, omfattande statistik, detaljerade rapporter, anpassningsbara behörighetsnivåer, strukturerade kursprogram, certifieringar, möjlighet till on-site-utbildningar, smidig evenemangsbokning och mycket mer. Ett Modulbaserat LMS är den kompletta lösningen för alla dina behov inom inlärningshantering.

Våra nöjda kunder hyllar den användarvänliga gränssnittet och den positiva effekt Jahopp har på kunskapsförstärkning inom organisationer. Plattformen är enkel att använda samtidigt som den erbjuder kraftfull funktionalitet. Jahopp kan anpassas helt efter din organisations varumärkesidentitet, vilket ger en sömlös integration i din befintliga struktur.

LMS i flexibel form

Njut av flexibiliteten med vår dynamiska lösning, som fungerar på alla enheter, inklusive surfplattor, smartphones och datorer. Med vårt intuitiva författarverktyg kan du, därtill, hantera flera språk på samma plattform, vilket främjar globalt samarbete och engagemang.

Upptäck framtiden för e-learning med Jahopp LXP. För att maximera din organisations inlärningsresa, ge din arbetsstyrka verktygen de behöver med vårt nästa generations Learning Management System. Läs mer om våra moduler och deras funktioner nedan

Upptäck medarbetares sanna potential med ett LXP

Även om all funktionaliteten för ett LMS finns i Jahopp är dess sanna identitet och kapacitet ett LXP. Vad är då ett LXP och varför lämpar sig det kanske bättre för er onboarding? Läs mer om detta här:

Jahopp, ett svenskt LMS som tål att jämföras

Upptäck Jahopp, det svenska LMS som tar modern utbildning till nästa nivå! Vi erbjuder en omfattande lösning som överträffar alla dina förväntningar. Jahopp är skapat med användarna i åtanke, oavsett om du är slutanvändare eller administratör, och ger kraftfull funktionalitet för kursutveckling, innehållshantering, användaradministration, rapportering och integration med andra system. 

Vi utmanar dig att noggrant jämföra vårt LMS med alternativen på marknaden för att upptäcka överlägsen användarvänlighet och avancerade funktioner. Med vår plattform kan du skapa engagerande kurser, smidigt hantera kursmaterial, enkelt administrera användare och roller, erhålla detaljerad insikt i elevernas prestation och integrera med andra affärssystem som HR och CRM. 

Sluta leta efter ditt perfekta LMS – du har redan hittat det här. Ta din utbildningsverksamhet till nya höjder med vår imponerande funktionalitet. 

Kontakta oss idag för mer information och prova det själv!

Vår plattform

Med ett modulbaserat LMS erbjuder vi våra kunder unik flexibilitet inom deras egna utbildningsplattform.

Vi erbjuder en plattform där kundens behov och krav avgör funktionaliteten på plattformen och inte tvärtom. Med responsiv design, statistik, rapporter, behörighetsnivåer, kursprogram, certifieringar, on-site-utbildningar, evenemangsbokningar och mycket mer – detta är den kompletta lösningen.

Feedback från våra kunder har varit fantastisk och erfarenhet från marknaden visar att Jahopp LMS är lätt att använda och ett kraftfullt verktyg för att öka kunskapen inom organisationer samtidigt som man bibehåller flexibilitet.

Plattformen kan anpassas helt efter din organisations varumärkesidentitet. Vår dynamiska lösning kan användas på vilken enhet som helst, som tablet, smartphone eller dator. Vårt författarverktyg tillåter dig att hantera olika språk på samma plattform.

LMS med Skräddarsydd Design

Traditionella LMS-lösningar saknar ofta möjlighet att implementera din egen varumärkesidentitet i inlärningsplattformen. Ofta är en enkel färg- och logobyte allt traditionella LMS-leverantörer erbjuder – detta är något som vi på Jahopp brinner för att ändra på. För att göra utbildningsplattformen till en naturlig del av din digitala portfölj måste den följa samma varumärkesriktlinjer som resten av ditt innehåll. Med Jahopp och dess unika uppsättning är möjligheterna oändliga.

Skapa innehållet en gång för alla era enheter

Traditionella inlärningssystem saknar ofta stöd för mobila enheter eftersom de ofta primärt riktar sig till desktop-användare. Med Jahopp skapar du innehållet en gång och kan använda det på alla plattformar – vilket eliminerar behovet av flera versioner och utan risken för kompatibilitetsproblem.

Importera dina befintliga kurser

Jahopp hanterar inte bara TinCan/xAPI, utan även SCORM. Kurser importerade från externa verktyg erbjuder ofta fler fördelar än de som skapas direkt i plattformen. Dessa kurser innehåller vanligtvis mer avancerad interaktivitet, som animationer, och skapas separat med externa författarverktyg, vilket ofta är fördelaktigt. Jahopp stöder de flesta tredjepartsverktyg som kan exportera innehåll i både TinCan/xAPI och SCORM, vilket breddar möjligheterna för kursinnehåll.

Admin dashboard

Admin Dashboard i Jahopp tillåter administratören att spåra statistik, visualisera data och spåra närvaro för att säkerställa att inlärnings-KPI:erna uppfylls.

Course Grid

Med tiden, när antalet kurser växer, blir vår kurstabellmodul en idealisk lösning för att ge användare en tydlig översikt över innehållet. Denna modul, som har en bekant Netflix-stil, erbjuder anpassningsbara filteralternativ och möjligheten att dela unika filterinställningar med en vän eller kollega. Den hanterar effektivt alla typer av kurser, oavsett om de är digitala eller fysiska på plats.

Författarverktyget

Hos oss kan man skapa innehåll direkt, utan att behöva använda tredjepartsverktyg. Kurser byggs genom att sammanställa lektioner och ämnen, och du kan även inkludera undersökningar och quiz, antingen inom kursen eller som ett avslutande moment. Kursregistreringen kan hanteras genom grupptillgång, vilket är perfekt om du vill rikta dig mot en specifik användargrupp. Dessutom, erbjuder vi flexibiliteten att göra kurser tillgängliga för alla eller obligatoriska, och dessa alternativ kan kombineras med förutsättningar för att säkerställa rätt träning vid rätt tidpunkt.

E-lärande

Jahopp ger dig flexibiliteten att antingen skapa dina egna digitala kurser direkt inom plattformen eller importera kurser som du tidigare har skapat med hjälp av ett tredjepartsverktyg för innehållsproduktion. Oavsett om du föredrar att arbeta inom plattformen själv eller använda ett externt verktyg, så stöder Jahopp båda alternativen fullt ut. Denna flexibilitet gör det enkelt för dig att anpassa din inlärningsprocess efter dina preferenser och behov.

Statistik

I Statistikmodulen kan du enkelt få överblick över statusen för alla kurser, inklusive information om hur många steg som har slutförts och exakta datum och tider för varje steg. Du har också möjlighet att exportera statistiken antingen som .CSV-data eller som en välstrukturerad Excel-fil som du kan ladda ner och använda för ytterligare analys och rapportering. Denna funktion ger dig värdefull insikt i framstegen och utvecklingen av dina kurser.

Bank-ID

BankID är en beprövad och pålitlig metod som gör det möjligt för användare att snabbt och säkert verifiera sin identitet, signera dokument och avtal, samt logga in på plattformen. Detta innebär att dina användare kan autentisera sig smidigt och snabbt, och undvika krångliga manuella identitetsbekräftelsesprocesser. Det är ett väletablerat elektroniskt identifieringssystem som har vunnit förtroende från både privatpersoner, företag och myndigheter. Genom att integrera BankID i Jahopp kan du erbjuda dina användare en problemfri och säker autentiseringsupplevelse samtidigt som du minskar risken för identitetsstölder och andra säkerhetsproblem. Med BankID kan du känna dig trygg med att dina användares säkerhet är i goda händer.

Kalender

Kalendermodulen ger dig möjlighet att tydligt visualisera viktiga datum och händelser, inklusive de som är kopplade till specifika kurser eller grupper inom plattformen. Det är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att hålla koll på din tidsplan och se till att du inte missar några viktiga deadlines eller möten. Dessutom erbjuder Kalendermodulen en praktisk funktion som låter dig enkelt importera dina kalenderhändelser till din personliga kalender i Outlook eller Google Kalender. Detta säkerställer att du har all din viktig information samlad på ett ställe och hjälper dig att hålla dig organiserad och uppdaterad. Med Kalendermodulen blir det enklare än någonsin att hantera din tidseffektivt.

Dynamiska feeds - Nyheter och mycket mer

Modulen för Nyheter ger dig möjlighet att skapa och rikta nyheter till specifika grupper inom läroplattformen, inklusive avdelningar eller affärsroller. Du har även möjligheten att skapa nyheter som endast påverkar en specifik kurs som specifika användare är registrerade i. Denna funktion ger dig effektiva kommunikationsverktyg för att hålla dina anställda informerade om relevanta nyheter eller uppdateringar som rör deras arbete eller kurser. Oavsett om det handlar om att informera om en ny policy, en ändring i schemat eller andra viktiga tillkännagivanden, så ser Nyhetsmodulen till att rätt information når rätt personer vid rätt tidpunkt. Det är ett kraftfullt verktyg för att säkerställa effektiv kommunikation inom organisationen.

Grupphantering

Jahopp erbjuder en kraftfull funktion som låter dig skapa skräddarsydda grupper inom lärplattformen som återspeglar din organisations struktur. Du kan enkelt skapa grupper baserade på avdelningar, affärsroller eller andra relevanta kriterier som passar din organisations behov. Genom att registrera kurser för dessa skräddarsydda grupper säkerställer du att rätt utbildning levereras till rätt personer. Denna funktion gör det också möjligt att effektivt hantera och övervaka framsteg. Du kan enkelt följa slutförandehastigheter och prestanda på grupp-nivå. På så sätt kan du anpassa dina utbildningsprogram efter organisationens behov och se till att dina anställda får den mest relevanta och effektiva utbildningen för sina specifika roller. Med Jahopp har du flexibiliteten att skapa anpassade grupper som passar ditt företag och kapaciteten att hantera dina utbildningsprogram effektivt.

On-site trainings eller webinar

Jahopp erbjuder en omfattande plattform för bokning och hantering av klassrumsutbildning, vilket minimerar behovet av externa applikationer. Plattformen är utformad för att göra skapandet och hanteringen av kurser och deltagare enkel och effektiv. Det inkluderar funktioner som närvarokontroll och möjligheten till självregistrering. Om självregistrering inte är relevant kan instruktörer enkelt manuellt anmäla användare till kurser. Vid skapandet av kurser läggs alla detaljer till, inklusive schemat. Användarna får tydlig bokningsinformation och blir notifierade via e-post om eventuella ändringar i kursen. Plattformen erbjuder också stöd för webbinarier och har smidiga integrationer med online-mötesplattformar, vilket garanterar en sömlös och effektiv hantering av både fysiska och online-utbildningar.

Preboarding & Onboarding

Vår pre/onboarding-modul erbjuder en strukturerad metod för att hjälpa nya anställda att slutföra alla nödvändiga steg innan de börjar sin anställning eller under en fördefinierad onboarding-period. Modulen är mycket anpassningsbar och kan skräddarsys för att möta de unika behoven i er organisation.

Ni har flexibiliteten att ge nya anställda tillgång till innehåll och kurser innan deras anställning startar eller att schemalägga utgivningen av innehåll på förbestämda tider. Dessutom kan ni enkelt hantera obligatoriska kurser som måste slutföras innan nya anställda kan få tillgång till annat innehåll utanför onboarding-modulen. Detta säkerställer att alla nya anställda får den väsentliga träning och information som krävs för deras roll. 

Läs mer om modulen här:

Onboarding/Preboarding

Utmärkelser och belöningsmodul

För att öka engagemanget och göra inlärningen roligare kan du använda Jahopps system för badges och utmärkelser. Skapa anpassade prestationer och märken som användare kan tjäna genom att slutföra specifika uppgifter eller kurser, och följ deras framsteg genom deras elevprofil. Oavsett om du kör digitala eller on-site-kurser, så ger Jahopp dig möjlighet att sömlöst integrera båda typerna av utbildning och belöna eleverna för deras ansträngningar. Med badges och utmärkelser kan du motivera användare att slutföra kurser och engagera sig i hälsosam konkurrens med sina kamrater, vilket i slutändan leder till ett mer framgångsrikt utbildningsprogram. Jahopps system för badges och utmärkelser ger en interaktiv dimension till inlärningen och skapar incitament för eleverna att sträva efter framgång och prestation inom ditt utbildningsprogram.

Skärddarsydd rapportering och statistik

Du har möjlighet att exportera statistik för en eller flera kurser, antingen som en grupp eller som en större export som täcker hela företaget. Vår exportfunktion är utformad med integritet och säkerhet i åtanke och stöder åtkomst till data baserat på behörighet. Det innebär att avdelningschefer eller annan behörig personal endast kan få åtkomst till data för sin specifika avdelning och anställda, och de har inte åtkomst till data utanför sitt ansvarsområde. För att få tillgång till mer detaljerad statistik krävs högsta nivån av behörighet. De rapporter som genereras av vår exportfunktion ger detaljerad information om statusen för varje kurs, inklusive antalet avslutade steg och datum och tid för avslutande. Du kan exportera data som en .CSV-fil eller en formaterad Excel-fil, beroende på dina önskemål. Vi förstår att varje organisation har unika behov, och vårt statistikmodul kan anpassas för att uppfylla specifika krav för olika roller och behörigheter. Med vårt kraftfulla exportverktyg kan du enkelt få tillgång till den data du behöver för att utvärdera effektiviteten av dina utbildningsprogram och fatta informerade beslut om din inlärningsstrategi.

Kurstilldelning

Jahopps plattform ger dig möjlighet att styra åtkomsten till dina kurser på flera sätt. Du kan antingen registrera användare direkt eller skapa grupper för att rikta in dig på specifika segment inom din organisation. Detta ger dig flexibilitet att skräddarsy ditt kursinnehåll efter de unika behoven och rollerna hos dina elever. Genom att skapa kurser som riktar sig till olika grupper inom din organisation kan du se till att innehållet är anpassat till deras specifika roller. Till exempel kan du utforma kurser som är skräddarsydda för anställda inom ledning, kundtjänst eller andra relevanta områden i din organisation. Denna skräddarsydda strategi kan öka effektiviteten i dina utbildningsprogram och förbättra den övergripande lärandeupplevelsen för dina anställda.

CV Management

Detta kan göras obligatoriskt efter arbetsgivarens begäran, beroende på position och kvalifikationer. Det finns en automatiserad modul tillgänglig som kan användas för att automatiskt ”fylla i” CV:et när slutanvändaren tar nya kurser eller slutför projekt. Informationen hämtas automatiskt från ett externt system, såsom ett HR-system eller liknande. Medarbetarens omedelbara chef/administrator har möjlighet att kontrollera åtkomsten till det uppladdade CV:t, vilket innebär att fler auktoriserade personer än bara individen kan få tillgång till CV:t när de skickar in ansökningar eller liknande.

Events

Jahopp erbjuder en omfattande plattform som inkluderar flera funktioner, inklusive eventmodulen, utöver modulen för on-site-utbildning. Eventmodulen är idealisk för att effektivt hantera olika typer av evenemang, såsom konferenser eller stora kick-offs. Deltagarna har möjlighet att enkelt boka sina platser för evenemanget direkt på plattformen, vilket liknar bokningen för klassrumsutbildning. Administratörer har även möjligheten att manuellt registrera deltagare. Efter att registreringen är klar, kommer deltagarna att få en bekräftelse via e-post som innehåller alla relevanta detaljer om evenemanget.

Gamification

Inom ramen för ett LMS kan gamification vara en kraftfull metod för att engagera och motivera eleverna genom att införa element av konkurrens, prestation och underhållning i lärandeupplevelsen. Denna engagerande teknik kan uppnås med hjälp av funktioner som ledartavlor, utmärkelser och belöningar, vilket uppmuntrar eleverna att tävla och få erkännande för sina framsteg. Gamification kan också användas för att sporra eleverna att slutföra kurser eller uppnå specifika inlärningsmål, genom att erbjuda lockande belöningar eller möjligheten att låsa upp ytterligare innehåll och funktioner. Målet med gamification är att skapa en mer engagerande och interaktiv lärandeupplevelse, vilket i sin tur kan hjälpa eleverna att behålla kunskap och färdigheter mer effektivt. Genom att integrera gamification i ditt LMS kan du skapa en rolig och motiverande miljö som gynnar både elevernas inlärning och deras deltagande.

Topplistor/Ledartavlor

Gamification är en beprövad strategi för att öka engagemang och deltagande i online-utbildning. Med Jahopp kan du enkelt skapa ledartavlor som gör ditt utbildningsprogram mer intressant och utmanande. Genom att införa tävlingsmoment kan du uppmuntra eleverna att engagera sig mer djupt i utbildningen och få en effektiv motivationsfaktor att delta. Vår plattform ger dig möjlighet att skapa ledartavlor som visar elevernas framsteg och poäng, vilket främjar hälsosam konkurrens bland kollegorna. Du kan skräddarsy dessa ledartavlor efter ditt specifika utbildningsprogram och de mål du vill uppnå. Genom att använda ledartavlor kan du öka elevernas motivation och engagemang, vilket i sin tur förbättrar effektiviteten i ditt utbildningsprogram. Med Jahopp har du verktygen för att skapa en dynamisk och spännande lärmiljö med funktioner som håller dina elever engagerade och motiverade genom hela utbildningsprocessen.

Chatt/forum

Modulen erbjuder en mångsidig funktionalitet som möjliggör användarinteraktion inom en kurs eller som en social plattform inom er organisation. Den främjar direkt kommunikation med tränaren, vilket förenklar möjligheten att ställa frågor och få klarhet i ärenden genom en privat kanal. Dessutom stödjer den grupp-baserade chattkanaler som är baserade på avdelningar eller affärsroller. Denna funktion möjliggör användare att ansluta sig till sina kollegor och delta i diskussioner som är relaterade till specifika kurser eller ämnen. Användare har även möjlighet att bjuda in sina kollegor till en kurskanal, vilket underlättar samarbete och håller kontakten på en enkel nivå.

Quizzar och prov

Frågor och prov utgör en väsentlig komponent inom alla Learning Management System (LMS). De utgör en värdefull möjlighet för elever att testa sin kunskap och hur väl de har behållit kursmaterialet. Quizzes kan skapas med olika typer av frågor, såsom singelval, flervals, dra och släpp, sortering, ”fyll i luckorna” och korta svar, bland andra.

Här är några exempel på de olika frågetyper som kan användas:

  • Singelvalfrågor
  • Flervalsfrågor
  • Dra och släpp
  • Sortering
  • ”Fyll i luckorna”
  • Essäfrågor som måste godkännas av en kursledare

Single-Sign-On (SSO)

Istället för att behöva ange sina inloggningsuppgifter för varje enskild applikation eller tjänst kan användaren autentisera sig en gång och sedan få tillgång till alla tjänster utan att behöva ange sina inloggningsuppgifter igen. Single Sign-On (SSO) fungerar genom att använda en central autentiseringsplattform som lagrar användarinformation och autentiseringsuppgifter. När en användare loggar in på en applikation eller tjänst, skickas deras autentiseringsuppgifter till autentiseringsplattformen. Om användaren tidigare har autentiserats, verifierar autentiseringsplattformen deras identitet och skickar tillbaka en autentiseringstoken till applikationen eller tjänsten. Detta möjliggör att användaren kan få tillgång till applikationen eller tjänsten utan att behöva ange sina inloggningsuppgifter igen. Fördelarna med SSO inkluderar förbättrad användarupplevelse, ökad säkerhet eftersom användare inte behöver hantera flera inloggningsuppgifter, och minskad administrativ börda för organisationer som slipper hantera flera autentiseringsuppgifter för varje användare.

Översättningsmodul

Genom att göra det kan du utöka din räckvidd, öka trafiken och engagemanget och utforska nya marknader globalt. Å andra sidan, inte bara kan du översätta kursinnehållet, utan du kan också översätta sidor på plattformen på flera språk. Med den här funktionen kan du erbjuda en personlig upplevelse till användare som föredrar att navigera på sitt modersmål. Detta är värdefullt för att nå en bredare publik och förbättra användarupplevelsen.

En unik lärupplevelse

Med vår banbrytande teknologi kan vi skräddarsy en unik läroplan som passar just din organisations behov och ökar engagemanget hos dina medarbetare. Våra användarvänliga funktioner gör det enkelt att hantera allt från inlärningsmaterial till utvärdering av resultat, och våra unika prismodeller gör att du kan investera i lärande utan att spräcka budgeten.

Upplev framtiden för lärande med Jahopp idag!