FÖRETAGET

FRÅN ETT LITET PROJEKT TILL EN PIONJÄR INOM LXP SOM HAR SOM MÅL ATT FÖRÄNDRA MARKNADEN FÖR LMS.

Vilka är vi?

På Jahopp är vi inte bara banbrytande, vi är också passionerade om att leverera skräddarsydda lösningar för varje enskilt företags unika behov. Vi brinner för att vända upp och ner på hur organisationer ser på lärande och utveckling, och vår flexibla och anpassningsbara molnbaserade Learning Experience Platform (LXP), Jahopp KiP, är ett bevis på det. 

Vi skapade Jahopp för att utmana det oflexibla och föråldrade synsättet på LMS, och sedan 2014 har vi kontinuerligt utvecklat nya funktioner för att hjälpa bolag och organisationer i de flesta segment runt om i världen att möta sina utmaningar. Vår 100% nöjdhetsgaranti har gjort oss till en snabbt växande leverantör som levererar skräddarsydda lösningar till varumärken som ständigt kräver mer.

”Marknaden var full av stela och föråldrade lösningar, så vi var tvungna att skapa vår egen lösning som är smidig, enkel och mobil.”

Magnus Seifert – grundare

Uppdraget

Jahopp är inte rädda för att skaka om lärande- och utvecklingsmarknaden! Med en agil och anpassningsbar Learning Experience Platform (LXP) och en banbrytande mindset, hjälper vi bolag och organisationer i de flesta segment runt om i världen att revolutionera sin personalutveckling. Vi är dedikerade till att förändra sättet organisationer närmar sig lärande och utveckling genom att erbjuda kundcentrerade lösningar med hög kundnöjdhet. Låt oss hjälpa din organisation att ta lärande och utveckling till nästa nivå!

Produkten

Jahopp levererar en agil och anpassningsbar Learning Experience Platform (LXP) som stöder hela livscykeln för talangutveckling. Med vårt kundcentrerade tillvägagångssätt och höga kundnöjdhet är vi en ledande leverantör av personlig utvecklingsprogramvara. Låt oss hjälpa din organisation att ta lärande och utveckling till nästa nivå!

Vart är vi påväg?

På Jahopp är vi fast beslutna om att expandera vår verksamhet globalt och bli en ledande aktör inom vår bransch. Våra ambitiösa planer för de kommande fem åren innehåller organisk tillväxt på flera marknader, en robust infrastruktur och investeringar i personal, teknik och processer. 

Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda lösningar till bolag och organisationer på alla kontinenter, med fullständig kundsupport på plats. Vi kommer också att fortsätta att utveckla nya produkter och tjänster för att möta kundernas behov och förväntningar, vilket kommer att stärka vår marknadsposition ytterligare. 

Vi är passionerade om att leverera bästa möjliga kundhantering och bli den främsta valet för lärande och utveckling.

Kundcase

Läs mer om våra kunder och hur Jahopp hjälpte till att öka deras produktivitet.