Om oss

Från ett litet projekt till en pionjär inom digitalt lärande som har som mål att förändra marknaden.

Vilka är vi?

På Jahopp brinner vi för att leverera den mest smidiga och anpassningsbara molnbaserade Learning Experience Platform (LXP) på marknaden. Vår intelligenta och anpassningsbara produktportfölj utvecklades ursprungligen för att möta de krävande behoven hos en stor svensk global koncern. Sedan dess har vi varit drivande i att förändra sättet organisationer närmar sig lärande och utveckling.

Vår omfattande uppsättning integrerade moduler täcker hela livscykeln för talangutveckling, och vår kundcentrerade strategi har gjort oss till en snabbt växande ledare inom personlig utvecklingsprogramvara. 

Sedan vår första lansering 2016 är vi stolta över att tjäna varumärken som STIHL, Europcar, Taxi Stockholm och HusmanHagberg, liksom offentliga sektororganisationer.

”Genom att erbjuda ett brett utbud av integrerade moduler som täcker hela livscykeln har vi utmanat traditionella metoder för kunskapsutveckling.”

William Moradi – Managing Director

Vårt mål

Jahopp är inte rädda för att skaka om lärande- och utvecklingsmarknaden! Med en agil och anpassningsbar Learning Experience Platform (LXP) och en banbrytande mindset, hjälper vi bolag och organisationer i de flesta segment runt om i världen att revolutionera sin personalutveckling. Vi är dedikerade till att förändra sättet organisationer närmar sig lärande och utveckling genom att erbjuda kundcentrerade lösningar med hög kundnöjdhet. Låt oss hjälpa din organisation att ta lärande och utveckling till nästa nivå!

Produkten

Jahopp levererar en agil och anpassningsbar Learning Experience Platform (LXP) som stöder hela livscykeln för talangutveckling. Med vårt kundcentrerade tillvägagångssätt och höga kundnöjdhet är vi en ledande leverantör av personlig utvecklingsprogramvara. Låt oss hjälpa din organisation att ta lärande och utveckling till nästa nivå!

Vart är vi påväg?

På Jahopp är vi fast beslutna om att expandera vår verksamhet globalt och bli en ledande aktör inom vår bransch. Våra ambitiösa planer för de kommande fem åren innehåller organisk tillväxt på flera marknader, en robust infrastruktur och investeringar i personal, teknik och processer. 

Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda lösningar till bolag och organisationer på alla kontinenter, med fullständig kundsupport på plats. Vi kommer också att fortsätta att utveckla nya produkter och tjänster för att möta kundernas behov och förväntningar, vilket kommer att stärka vår marknadsposition ytterligare. 

Vi är passionerade om att leverera bästa möjliga kundhantering och bli den främsta valet för lärande och utveckling.

Kundcase

Läs mer om våra kunder och hur Jahopp hjälpte till att öka deras produktivitet.