HusmanHagberg

Camilla Hagberg, Projektledare

Hur hjälpte Jahopp KiP er att uppnå era mål?

Efter att ha använt Jahopp, lyckades vi spara 22 % av den tid som de involverade personerna tidigare spenderade på processen. Det har hjälpt oss att förbättra vår produktivitet avsevärt.

Som ett resultat har företaget tillsammans med våra medarbetare en bättre förståelse för företagets mål, uppdrag och vision, vilket är mycket viktigt för HusmanHagberg. Det är inte en enkel sak att uppnå när man har över 450 medarbetare.

”Vi gjorde vår research och hade möten med olika leverantörer. Alla hade sina för- och nackdelar, men Jahopp kunde bocka av alla våra krav. Efter att ha provat deras demo visste vi att det var det rätta valet för oss.” 

Om HusmanHagberg
  • På 90-talet möttes två framgångsrika affärsmän vid namn Lennart Hagberg och Mats Dahlström i ett styrelserum på Mäklarsamfundets Stockholm Circle med en passion för handel. Kort efter mötet beslutade de att samarbeta inom marknadsföring och försäljningsträning och grundade sedan HusmanHagberg år 1997. Det växte snabbt från bara 4 kontor till över 100 i Sverige och Spanien. HusmanHagberg kallar överallt hemma.
Varför är ett system för utbildningshantering viktigt för er organisation?
  • Vi behövde en plattform som skulle integreras med vårt intranät för att effektivisera HusmanHagbergs interna kommunikation; det blev ännu tydligare under pandemin eftersom digitala möten och kunskapsdelning var det enda sättet att göra det på. Ett LMS/LXP hade mening för att hantera den delen. Efter att ha använt Jahopp skapade vi mer innehåll på ett roligt och interaktivt sätt i olika format som artiklar, intervjuer, infografik, know-how och allt annat som skulle ha tagit mycket längre tid om vi hade skapat det själva.
Hur kom ni i kontakt med Jahopp?
  • Vi gjorde vår forskning och hade möten med olika leverantörer. Alla hade sina för- och nackdelar, men Jahopp kunde bocka av alla våra krav. Efter att ha provat deras demo visste vi att det var det rätta valet för oss.
Hur hjälpte Jahopp KiP er att uppnå era mål?
  • Efter att ha använt Jahopp lyckades vi spara 22 % av den tid som de involverade personerna tidigare spenderade på processen. Det har hjälpt oss att förbättra vår produktivitet avsevärt. Som ett resultat har företaget tillsammans med våra medarbetare en bättre förståelse för företagets mål, uppdrag och vision, vilket är mycket viktigt för HusmanHagberg. Det är inte en enkel sak att uppnå när man har över 450 medarbetare.
Vad är den funktion du gillar mest med Jahopp KiP?
  • Det finns mycket att gilla, till exempel är Jahopp djupt integrerat med vårt intranät, det är en sak. Det finns också många moduler som du enkelt kan integrera med din plattform. Jahopp KiP har varit ett utmärkt tillskott till vår plattform. Det hjälpte oss att minska tiden som spenderades på att skapa och dela innehåll avsevärt, vilket ökade våra medarbetares produktivitet. Konsumtionen och avslutandet av information har aldrig varit så högt!
Finns det några specifika siffror du vill dela med dig av? Klassengagemanget ökade, effektivitet, osv.
  • Efter att ha använt Jahopps plattform har interaktionen på vårt intranät ökat med 37 %. Anställda konsumerar artiklar och videor oftare och engagerar sig genom svar och likes.